Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Süper Kupa hamlesi! "2011'de oynanmayan final için başvuracağız"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş'ı ziyaret etti. Koç ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat görüşmenin ardından basın mensuplarının karşısına çıktı. İki başkan, 2011 Süper Kupa finali için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuracaklarını ifade etti.

Abone ol
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimi kazanarak Beşiktaş Başkanı olan Hasan Arat'ı ziyaret etti. Arat ve ekibi, Koç ve Fenerbahçeli yöneticileri Tüpraş Stadyumu'nda ağırladı.

  • Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkanlar, en önemli gündem maddesi olarak 2011 yılında oynanamayan Süper Kupa finalini konuştuklarını açıkladı.

  • Siyah-beyazlı kulübünün başkanı Hasan Arat, "Kapımız herkese açık. Çok büyük camialar. İlk ziyaret Ali Bey’den geldi. Ortak sorunlarımızı konuşmamız lazım, buna ihtiyacımız var. 2011 Süper Kupa maçını birlikte oynamak için müracaat edelim dedik." ifadelerini kullandı.

  • Ali Koç ise şunları söyledi: Ben buraya yönetim kurulumdan 6 arkadaşımla birlikte, Hasan Bey'in yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti için geldik. Hasan Arat'ın dediği gibi, futbolumuzun sorunlarını, nerelerde güç birliği yapmamız gerektiğini konuştuk.

  • Pek çok alanda birbirine benzer bir kulübüz. Özellikle vatan konularında çok paralel ilkelere sahibiz. Bizim buradaki ana hedefimiz sahada ve salonlarda rekabet, saha dışında da yapıcı rekabet. Sorunlarımız, sıkıntılarımız hep aynı.

Konferans Ligi kura çekimi sonuçları play off turu eşleşmeleri belli oldu Spor Galatasaray'ın rakibi kim oldu, kimle eşleşti, maçlar ne zaman? Spor Beşiktaş'tan Çalımbay kararı! 27 Aralık'a kadar... Spor Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekilişi sonuçları! İşte dev eşleşmeler Spor