Beşiktaş, Sergio Ramos ile anlaşamadı: Masadan kalktı

Son Dakika Beşiktaş transfer haberleri... Siyah-beyazlı takım bir süredir 37 yaşındaki oyuncuyla görüşme halindeydi. Kara Kartal, ezeli rakibi Galatasaray'la Ramos transferi için yarış halindeyken masadan kalktı. Haberet'in spor yorumcusu Fatih Doğan'ın edindiği bilgiye göre Beşiktaş'ın teklifi ile Sergio Ramos'un istediği para arasında büyük farklar olması sebebiyle transfer rafa kalktı. İşte detaylar...

Abone ol

Beşiktaş ve Galatasaray, bir süredir Sergio Ramos ile görüşme halindeydi. Siyah-beyazlılar İspanyol yıldızın menajeri ile görüşüp hakkında bilgi almıştı. Hatta Beşiktaş'ın eski oyuncuları Guti Hernandez ve Pepe'nin Ramos'u ikna etmek için uğraştığı iddiaları da gündemde dolaşmıştı.

Guti ve Ramos

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

2 sezondur formasını giydiği Paris-Saint Germain'den ayrılan ve şu anda boşta olan Ramos'un bonservissiz olması Galatasaray ve Beşiktaş'ın iştahını kabartıyordu.

Suudi Arabistan takımlarında da teklif alan Ramos, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor.

BEŞİKTAŞ MASADAN KALKTI

Transfer görüşmeleri hızla sürerken ortaya bomba bir iddia atıldı. Haberet'in spor yorumcusu Fatih Doğan'ın aldığı duyuma göre Beşiktaş, Ramos konusunda geri adım attı.

Doğan, Kara Kartal'ın şartlarını tamamen zorlayarak 2 yıllık bir sözleşme teklif ettiğini ancak oyuncunun istediği rakamla Beşiktaş'ın sunduğu fiyat arasında uçurum olması sebebiyle siyah-beyazlı takımın 37 yaşındaki savunmacının transferi konusunda masadan kalktığını belirtti. 

Salih Uçan'a İtalyan kancası! İşte isteyen takım Spor Süper Lig'de 2 haftalık program açıklandı Spor Trabzon'dan ayrıldı Erol Bulut'un yanına gitti Spor Liverpool Stuttgart'tan Japon yıldız Spor