Beşiktaş Konyaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Konyaspor ile karşılaşacak. İstanbul'da oynanacak karşılaşma tek maç usulüne göre oynanacak ve kazanan takım adını yarı finalist olarak yazdıracak. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş ile Konyaspor, bu akşam Tüpraş Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Yarı finalist olmak isteyen iki takım da tek maç usulüne göre oynanacak karşılaşmada galibiyet hedefliyor. Peki, Beşiktaş Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Konyaspor maçı 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.45'te A Spor'da canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 3 EKSİK

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları nedeniyle 3 oyuncu kadroda yer almayacak.

Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan Alex-Oxlade Chamberlain, Konyaspor mücadelesinde görev yapamayacak. Sakatlığı nedeniyle İstanbulspor karşılaşmasında görev yapamayan Tayfur Bingöl'ün de yarınki maçta forma giymesi beklenmiyor.

BEŞİKTAŞ - TÜMOSAN KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Omar, Worral, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Muci, Cenk, Aboubakar

Tümosan Konyaspor: Slowik, Oğuz, Damjanovic, Hadebe, Guilherme, Soner, Nzonzi, Prip, Oğulcan, Ndao, Cikalleshi

Mercedes-Benz Türk, Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın Başarısı için Yol Alacak Spor Enerji, Deneyim, Dinamizm Boyner Dynamıc ile Runtalya Maratonu’nda Spor Faruk Koca'nın yargılandığı dava ertelendi Spor Tolga Özkalfa istifa etti Spor