Beşiktaş İngiliz yıldız Jesse Lingard'ın peşinde! Chamberlain getiriyor

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Chamberlain ve Rashica gibi isimlerle kadro kalitesini artıran Kartal'ın yeni hedefi ise İngiliz yıldız Jesse Lingard. Deneyimli futbolcu için Chamberlain'in aracı olduğu ifade ediliyor.

Abone ol

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışında yer almak isteyem Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, kadrosunu da güçlendirmeye devam ediyor.

Chamberlain ve Rashica gibi kaliteli ayakları transfer eden Kartal, bir yıldız ismi daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Jesse Lingard'ı almayı düşünen Beşiktaş'ta, Chamberlain bizzat devreye girdi. İşte tüm detaylar...

BEŞİKTAŞ'TAN LINGARD HAMLESİ

Takvim'in haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler tarafından Jesse Lingard'ın teklif edildi.

Son olarak Nottingham Forest forması giyen ve şu an kulüpsüz durumda olan İngiliz futbolcu için yönetimin son kararı Şenol Güneş'e bıraktığı ifade edildi.

Güneş'in onay vermesi halinde yönetim 30 yaşındaki futbolcunun menajeriyle masaya oturacak.

CHAMBERLAIN ARACI OLDU

Alex Oxlade-Chamberlain'in de oyuncuya İstanbul'a gelmesi konusunda tavsiyelerde bulunduğu da gelen haberler arasında.

20 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Nottingham Forest forması giyen ve 20 resmi maça çıkan Jesse Lingard bu karşılaşmalarda 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda? Spor Twente Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Spor Paris'te 5 madalya kazandık Spor Berkan Kutlu imza için İtalya'ya uçtu Spor