Beşiktaş İkinci Başkanı Yücel, Trabzonspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Beşiktaş'ın ikinci başkanı Yücel, Trabzonspor maçı öncesi kazanma hedefinde olduklarını belirtti.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Giresun'da taraftarlarla bir araya gelerek, yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Yücel, "Yarın akşam kazanmak için çıkacağız. Kesinlikle 3 puan hedefliyoruz. Centilmence bir maç olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İyi Başlangıç ve Transfer Dönemi Değerlendirmesi

Lig sezonuna iyi başladıklarını söyleyen Yücel, hem Süper Lig'de hem de Avrupa kupalarında istenilen sonuçları elde ettiklerini vurguladı. Yücel, "Bu ivmenin bozulmasını istemiyoruz. Transfer dönemini kulübümüze zarar vermeden geçirdik. 35 oyuncu alıp göndermişiz" dedi.

Yerinde Transfer Stratejisi

Yücel, yerinde transfer yapmaya ve kaliteli futbolcular almayı hedeflediklerini belirterek, "Tek bir oyuncu seçip onu alalım demedik. Karakterli, soyunma odasına uyum sağlayacak futbolcular tercih ettik" ifadelerini kullandı.

Deplasman Taraftar Yasağı Hakkında

Trabzonspor maçında uygulanan deplasman taraftar yasağı hakkında da konuşan Yücel, bunun devletin bir kararı olduğunu belirterek, "Sonuna kadar saygılıyız. Ama Sayın Federasyon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Maç Öncesi Temkinli Yaklaşım

Maç öncesi temkinli yaklaştıklarını dile getiren Yücel, "Ayaklarımızı yere basıyoruz. Güzel bir kadro kurduk ama çok kritik bir Trabzon deplasmanına çıkıyoruz. Sonuna kadar mücadele edip ipi göğüslemek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel (sağ 2), memleketi Giresun'da siyah-beyazlı taraftarlarla bir araya geldi.

İbrahim Bölükbaşı: Paralimpik Judo'da Altın Madalya Kazanan İlk Türk Sporcu Spor Sezonun ilk derbisi! Spor Victor Osimhen'den Icardi açıklaması Spor Icardi'nin dönüş tarihi belli oldu! Spor