Beşiktaş Giovanni van Bronckhorst ile prensipte anlaştı! İşte detaylar

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oluyor. Siyah-beyazlılar Hollandalı hocayla prensipte el sıkıştı ancak küçük pürüzlerin çözülmesi bekleniyor. 48 yaşındaki hocayla yapılan anlaşmanın detayları da ortaya çıktı.

Abone ol

Beşiktaş'ı bu sezon çalıştıracak dördüncü isim Giovanni van Bronckhorts olacak. Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Kartal, yeni hocasını buldu.

Hasan Arat'ın başkanlığı sonrası Rıza Çalımbay dönemi kısa süre içinde biterken yeni teknik adam için arayışlar başlamıştı.

Yerli yabancı birçok isimle görüşen siyah-beyazlılar Hollandalı teknik adamla el sıkıştı.

Taraflar prensipte anlaşırken küçük pürüzlerin kaldığı ve bu sorunların halledilmesiyle birlikte resmi açıklama yapılacağı ifade ediliyor.

Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık sözleşme yapılacak ve deneyimli isme yıllık 1.3 milyon euro maaş verileceği belirtiliyor.

İmzaların atılması halinde İstanbul'a gelecek olan Bronckhorst, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile oynayacağı Süper Lig müsabakasını tribünden izleyecek.

Teknik adamlık kariyerine 2015'te Feyenoord'da başlayan Van Bronckhorst, Hollanda temsilcisi ile 1 Hollanda Ligi şampiyonluğu, 2 Hollanda Kupası 2 de Hollanda Süper Kupası kazanmayı başardı.

Daha sonra Çin'de Guangzhou City ve Glasgow Rangers'ta görev yaptı. İskoç ekibinden 2022 kasım ayında ayrılan Van Bronckhorst, 14 aydır teknik adamlık yapmıyor.

Genç oyuncuyla sözleşme imzalandı Spor Milli oyuncu sahalara döndü Spor Klopp yüzüğünü düşürdü Spor TFF'den Süper Kupa maçı açıklaması Spor