Beşiktaş Futbol Şube Sorumluları Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, oyuncuları ziyaret etti

Beşiktaş'ın yeni yönetiminde Futbol Şube Sorumluları Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Feyyaz Uçar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Mazbatamızı aldıktan sonra ilk işimiz Ümraniye’ye giderek takımımızla bir araya gelmek oldu. Hocamızın ve futbolcularımızın yanındayız" dedi.

Abone ol
  • Beşiktaş Futbol Şube Sorumluları Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba, Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcular ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile bir araya geldi.

  • Feyyaz Uçar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Mazbatamızı aldıktan sonra ilk işimiz Ümraniye’ye giderek takımımızla bir araya gelmek oldu. Hocamızın ve futbolcularımızın yanındayız. Eski başarılı günleri tekrarlamak istiyoruz. Takımımıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

  • Görüşmenin ardından Teknik Direktör Rıza Çalımbay ise şunları söyledi:
    “Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yeniden bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Geçmiş dönemde birlikte çok güzel işler yaptık. İnşallah yine birlikte güzel işler yaparız.”

Tayfur Bingöl'den flaş yorum Spor Milli halterciler Katar'da podyuma çıkacak Spor Fenerbahçe'de Beşiktaş mesaisi başladı Spor Karagümrük 3 golle tur biletini aldı Spor