Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK Club Brugge maçı şifresiz kanalda mı?

Beşiktaş, bu akşam Konferans Ligi 5. hafta maçında Club Brugge ile karşılaşacak. Gruptan çıkma ihtimali kalmayan siyah beyazlılar, sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı şifresiz mi yayınlanacak? Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Avrupa Konferans Liginde Beşiktaş, Club Brugge takımını konuk ediyor. Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde ilk Avrupa maçına çıkacak. Siyah beyazlılar, lider ile yapacakları maçta üç puan hedefliyor. Peki, Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte muhtemel ilk 11'ler...

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5. haftasında sahasında Belçika ekibi Club Brugge ile karşılaşacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. Sloven hakem David Smajc'ın yöneteceği maç, Exxen platformundan canlı yayımlanacak. Karşılaşma Azerbaycan'da CBC Sport Azerbaijan'dan canlı verilecek.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİK ÇOK

Siyah-beyazlı ekipte Club Brugge karşılaşması öncesi sakat oyuncuların sayısının fazlalığı dikkati çekiyor.

Bodo/Glimt ile yapılan son maçta kırmızı kart gören Necip Uysal, takımdaki yerini alamayacak.

Beşiktaş'ta Daniel Amartey, Eric Bailly, Jean Onana, Salih Uçan, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier ve Arthur Masuaku'nun ise sakatlıkları bulunuyor.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Onur, Altuğ, Colley, Tayfur, Muleka, Hadziahmetoviç, Gedson, Chamberlain, Cenk, Aboubakar

Club Brugge: Mignolet, Buchanan, Ordonez, Mechele, De Cuyper, Vetlesen, Nwadike, Vanaken, Olsen, Zinckernagel, Thiaho

"Okan Hoca şükür namazı kılsın" Spor Nordsjælland Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Spor 'Hakem, deplasman takımı için iyiydi' Spor