Beşiktaş Chamberlain'i KAP'a bildirdi! 1 hafta önce gelmişti...

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş yaklaşık 1 hafta önce İstanbul'a getirdiği ve sağlık kontrolünden geçirdiği Alex Oxlade-Chamberlain'i kadrosuna kattı. Geçmişte büyük sakatlıklar yaşayan İngiliz yıldızı kapsamlı bir taramadan geçiren Kartal, transferi resmen açıkladı.

Abone ol

Son dakika Beşiktaş haberleri... Süper Lig'de yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Siyah-beyazlılar, geçen hafta İstanbul'a getirdiği Alex Oxlade-Chamberlain'le anlaşma sağladı.

Kariyeri boyunca ağır sakatlıklar yaşayan İngiliz yıldız, geniş bir sağlık taramasından geçti ve transferine karar verildi.

Kartal, deneyimli orta saha oyuncusunu kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-beyazlılar, Twitter hesabından 'OX' paylaşımı yaparak yıldız isimle anlaşıldığını duyurdu.

Beşiktaş'ın o paylaşımı...

BEŞİKTAŞ KAP'A BİLDİRDİ

Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle: Profesyonel Futbolcu Alexander Mark David Oxlade-Chamberlain transferi konusunda oyuncu ile görüşmelere başlanmıştır.

Devler Ligi eleme turunda 30. kez sahne alıyor Spor G.Saray 3-0'ın rövanşında tur için sahada Spor Sivas kaçtı Samsun yakaladı Spor Fatih Karagümrük Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor