Beşiktaş, Burak Yılmaz'la yola devam etme kararını açıkladı

Geçtiğimiz hafta Şenol Güneş'le yollarını ayıran Beşiktaş, Olağanüstü Genel Kurula gitme kararı almıştı. O tarihe kadar takımın başında kimin olacağı sorusu gündemdeki yerini koruyordu. Siyah-beyazlı yönetim kararını verdi. Takım, geçtiğimiz hafta kulübede olan Burak Yılmaz'a emanet olacak.

Abone ol

Beşiktaş'ta cuma günü Şenol Güneş, görevinden ayrılmıştı. Yönetim, Güneş'in yerine geçici olarak yardımcısı Burak Yılmaz'ı takımın başına getirmişti. Yılmaz yönetiminde Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u 2-0 yendi.

Bu gelişmeyle birlikte, en geç Aralık başında yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurula kadar takımın başında olacak teknik adam sorusu gündemdeydi. Beşiktaş yönetimi kararını verdi. Takım, Burak Yılmaz'a emanet edilecek.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüp yaptığı açıklamada; "Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz'ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." dedi. 

Eden Hazard'dan sürpriz karar Spor PFDK'dan Koç'a 45 gün ceza Spor Gökhan İnler UEFA'nın eğitim programına seçildi Spor Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi Spor