Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Adana Demirspor maçında stadı terk etti

Beşiktaş, Süper Lig 3. hafta erteleme mücadelesinde Adana Demirspor deplasmanında 4-2 kaybetti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ilk yarının sona ermesiyle protokol tribününden ayrıldı. Çebi, ikinci yarıdaki istifa çağrılarının ardından ise maçın geri kalanını izlemeden stadı terk etti.

Abone ol

Süper Lig'in 3. hafta erteleme mücadelesinde Beşiktaş ile Adana Demirspor, Adana'da karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada tam 6 gol atılırken ev sahibi ekip 3 puana uzandı.

4-2 biten 90 dakikada Adana Demirspor'un gollerini; Belhanda, Niang, Emre Akbaba ve Yusuf Erdoğan atarken Beşiktaş'ın golleri ise Aboubakar ve Rashica'dan geldi.

Henüz 6. haftada zirve yarışından uzak kalan siyah-beyazlılarda istifa çağrıları bir kez daha duyuldu. Taraftarlar yönetimi istifaya davet etti.

(Fotoğraf: Fanatik)

Karşılaşmayı tribünden takip eden Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin tribünlerdeki üzüntüsü ise kameralara yansıdı.

(Fotoğraf: Fanatik)

Protokol tribününde Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile müsabakayı takip eden Çebi, yenilen gollerin ardından büyük üzüntü yaşadı.

(Fotoğraf: Fanatik)

2-0 biten ilk 45 dakikanın ardından protokolden ayrılan Çebi, ikinci yarıda yükselen istifa sesleri sonrası stadyumdan tamamen ayrıldı.

(Fotoğraf: Fanatik)

Salih'i iten Güneş Aboubakar'a ses çıkarmadı Spor "Kızgın ve üzgünüm" Spor Maç sonrası şok gerginlik kamerada Spor Beşiktaş'tan ağır mağlubiyet Spor