Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'tan PSG paylaşımı! "Prensip anlaşması yaptık"

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, seçilmesi halinde PSG ile çalışacaklarını açıkladı. Arat, Fransız deviyle futbolcu transferi başta olmak üzere birçok alanda prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.

Abone ol
  • Beşiktaş 3 Aralık'ta yeni başkanını seçecek. Siyah-beyazlılarda başkanlık koltuğuna oturmak için Serdal Adalı ve Hasan Arat yarışacak.

  • İki aday da seçimi kazanmak için vaatlerini bir bir duyuruyor. Hasan Arat son olaraj PSG hamlesiyle önemli bir adım attı.

  • Fransız kulübüyle, futbolcu transferi başta olmak üzere birçok konuda prensip anlaşması yaptıklarını ifade eden Arat, sosyal medya hesabından Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

  • Arat'ın paylaşımında kullandığı ifadeler şu şekilde:
  • "Değerli Beşiktaşlılar, Bugün Paris Saint-Germain FC ve Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı, kıymetli arkadaşım Sayın Nasser Al-Khelaifi ile Doha'da bir araya gelerek, Beşiktaş JK ve Paris Saint-Germain FC arasında futbolcu transferi konusunda prensip anlaşmasına vardık.

  • Anlaşmamız, Gençlik Gelişim Merkezi (Futbol Akademi) ve antrenman merkezi konularında geniş çaplı işbirliğini de kapsıyor. Beşiktaşımız için hayırlı olsun."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takımımıza tebrik telefonu Spor A Milli Takım'ın uçağı Münih'e acil iniş yaptı Spor EURO 2024 kura çekimi ne zaman? Türkiye hangi torbadan katılacak? İşte muhtemel rakipler Spor Milli forma böyle giyilir Spor