Beşiktaş - Atletico Madrid dostluk maçı ne zaman oynanacak?

Beşiktaş ile Atletico Madrid, depremzeler için yardım maçı yapacak. İspanya'nın köklü takımlarından Atletico Madrid ile Beşiktaş'ın oynayacacağı karşılaşma merak konusu oldu. Peki, Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Beşiktaş ve Atletico Madrid takımları, depremzedelere yardım için bir araya geldi. İki takım arasında oynanacak maçın tüm gelirleri depremzedelere bağışlanacak. Özel maç dikkat çekti ve sporseverler Beşiktaş Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte Beşiktaş Atletico Madrid maçı hakkındaki bilgiler...

BEŞİKTAŞ ATLETİCO MADRİD MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Atletico Madrid, depremzedelere yardım amacıyla karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Atletico Madrid dostluk maçı 12 Nisan Çarşamba günü oynanacak. Saat 20.00'da başlayacak maç, NTV ve Star TV'den naklen yayınlanacak.

TÜRKİYE İÇİN HEP BİRLİKTE

İspanyol devi Atletico Madrid'in sahibi ve CEO'su Miguel Ángel Gil Marín, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Ferit Şahenk'i arayarak iş birliği yaptı. Yapılan görüşmelerin ardından iki kulüp arasında dostluk maçı yapılmasına ve yapılan maçın gelirinin de depremzedelere bağışlanması kararına varıldı.

Bunun için TFF ile de temasa geçildi. "Together for Türkiye", yani "Türkiye için hep birlikte" maçı, Vodafone Park'ta oynanacak.

Fransa Kupası'nda finalin adı belli oldu Spor F.Bahçe kazandı Anadolu Efes'in play-off şansı kalmadı Spor PFDK'dan 2 başkana ceza Spor Lukaku'ya ırkçılık yapan Juve tribünü kapandı Spor