Bayern Münih - Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bayern Münih ile Monaco, özel bir maçta karşı karşıya geliyor. Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren iki takımın yapacağı maç sporseverler tarafından merakla bekleniyor ve maç saati, canlı yayın kanalı sorgulanıyor. Peki, Bayern Münih Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Kulüpler Arası Dostluk maçında Bayern Münih ile Monaco karşılaşacak. Yeni sezon için kadrolarını güçlendiren transferler yapan Bayern Münih ile Monaco, kozlarını hazırlık maçında paylaşacak. Maçı izlemek isteyenler Bayern Münih Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda araştırıyor.

BAYERN MÜNİH MONACO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bundesliga'nın son şampiyonu Bayern Münih, Ligue 1'in geçen sezon altıncı bitiren Monaco ile karşı karşıya geliyor. İki takım, Almanya'nın Unterhaching şehrinde bulunan Alpenbauer Stadında karşılaşacak. TSİ 18.00'de başlayacak maçı Türkiye'de canlı yayını yok.

YAYINLAYAN BAZI ULUSAL KANALLAR

ESPN, Star+, ESPN2, RTL, RTL+, DAZN, Canal+ France, Canal 11, Foxsports.com, FOX Sports App...

İLK DEFA ÖZEL MAÇTA KARŞILAŞIYORLAR!

Bayern Münih ile Monaco, daha önce hiç resmi bir maç yapmadı. Geçen sezonun Bundesliga şampiyonu Bayern Münih, 34 maçta 92 golle sezonu kapattı. Monaco ise Fransa Lig 1'i altıncı sırada bitirdi. Takımın en golcü ismi Wissam Ben Yedder, 19 gol attı ve altı asist yaptı.

Galatasaray Avrupa'da 305. randevuda! Spor G.Saray 3. ön eleme turunda Ljubljana'ya konuk olacak Spor Messi'den şahane frikik golü! İzleyenleri mest etti Spor Grup aşaması öncesi son viraj! Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu Spor