Basel Trabzonspor maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Trabzonspor, UEFA Konferans ligi play off turu rövanşında Basel'in konuğu olacak. Bordo mavililer, ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Bu skoru korumak isteyen Trabzonspor, turu atlayarak son 16'ya kalmak istiyor. Peki, Basel Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda şifresiz yayınlanacak? İşte maçın canlı yayın bilgisi ve muhtemel onbirler...

Abone ol

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanşında bugün deplasmanda İsviçre'nin Basel takımı ile karşılaşacak. Sahasında oynanan ilk maçı 1-0 kazanan Trabzonspor, avantajı ile son 16 turuna kalan takım olmak istiyor. Sporseverler, maçın başlamasına saatler kala, Basel Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi olacak merak ediyor. İşte Basel Trabzonspor maçına dair detaylar...

BASEL TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Basel ile Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play off turu rövanş maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. St. Jakob-Park'ta TSİ 23.00'te başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Müsabakada Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Roberto del Palomar yapacak. Maç TV8'den canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR'UN AVRUPA'DAKİ 149. MAÇI

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda yarın İsviçre'nin Basel takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 149. maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, geride kalan 148 maçta 54 galibiyet, 37 beraberlik ve 57 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 190 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 203 gol gördü.

Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 30, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 93, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Inter Toto Kupası'nda 8 ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 5 maç oynadı.

BASEL İLE İKİ SEZON SONRA KARŞI KARŞIYA

Trabzonspor, İsviçre temsilcisi ile 2019-2020 sezonunda UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda karşılaştı. Sahasında rakibi ile 2-2 berabere kalan bordo-mavililer, deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Basel, 13 puanla grubu lider tamamlarken Karadeniz ekibi, 1 puanla son sırada yer almıştı.

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER

Bordo-mavili takımda sakatlıkları nedeniyle Dorukhan Toköz, Edin Visca ve Marek Hamsik, bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek. Montasser Lahtimi ve yeni transfer Lazar Markoviç ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

MUHTEMEL 11'LER:

Basel: Hitz, Lopez, Adams, Pelmard, Vogel, Frei, Diouf, Amdouni, Novoa, Kade, Zeqiri.

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Denswil, Hugo, Eren, Siopis, Doğucan, Bakasetas, Abdülkadir, Trezeguet, Gomez.

Yardım maçına gölge düşüren holigan! Atkı açtı ortalığı karıştırdı Spor Inter'e galibiyeti Lukaku getirdi Spor City deplasmanda avantajı kaptı Spor Sen bu hallere düşecek adam mıydın Ronaldo Spor