Real Madrid'den Barcelona'ya farklı tarife! Geniş maç özeti izle

Barcelona ile Real Madrid, İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında karşılaştı. İlk maçı Barcelona, deplasmanda 1-0 kazandı. İkinci maçta Real Madrid, rakibini 4-0 yenerek büyük hezimete uğrattı ve finale çıktı. İşte Barcelona Real Madrid maçı geniş video özeti, önemli anlar ve goller...

Abone ol

İspanya Kral Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Barcelona, Real Madrid'i ağırladı. İlk maçı evinde 1-0 kaybeden Real Madrid, Benzema'nın hat-trick yaptığı maçta 4-0 galip geldi ve adını finale yazdırdı. Barcelona - Real Madrid geniş maç özeti, goller ve önemli anlar haberimizde.

BARCELONA - REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ İZLE

BARCELONA - REAL MADRİD MAÇI ÖNEMLİ ANLARI

Yarı finalin ilk maçında sahasında Barcelona'ya 1-0 yenilen Real Madrid, rövanşı farklı kazanarak finale kalan taraf oldu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Barcelona, ilk yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi.

Real Madrid'in ilk golü uzatmaların oynandığı 45+1. dakikada gelişen bir kontratakta defansın hatasını iyi değerlendiren Vinicius'tan geldi.

Soyunma odasına 1-0 önde giden Real Madrid, ikinci yarıda 50. ve 58. (penaltıdan) dakikalarda Karim Benzema ile bulduğu gollerle Nou Camp'ta ezeli rakibine karşı 3-0'lık üstünlük yakaladı.

Benzema, 80. dakikada bir kez daha rakip ağları havalandırarak, kariyerinde ilk defa Nou-Camp Stadı'nda hat-trick yaptı.

Fransız futbolcu, geçtiğimiz hafta sonunda da Valladolid karşısında 7 dakikada 3 gol atarak, Real Madrid kulüp tarihinde ligde en kısa sürede hat-trick yapan futbolcu olmuştu.

Kupanın yeni sahibi, 6 Mayıs'ta Sevilya'daki La Cartuja Stadı'nda oynanacak Real Madrid-Osasuna maçında belli olacak.

Sarı-kırmızılı taraftarlar Kudüs'ü unutmadı Spor Başakşehir yarı finale yükseldi Spor Şenol Güneş'ten Lale Orta açıklaması: Samimiyetine inanıyorum Spor Beşiktaş'tan olay iddia! "TFF kulüpleri arayarak baskı yaptı" Spor