Avrupa'da büyük gece: Beşiktaş ve Fenerbahçe sahneye çıkıyor! İşte muhtemel 11'ler

UEFA Avrupa Ligi'nin 3.haftasında bu akşam temsilcilerimiz Beşiktaş ve Fenerbahçe sahneye çıkacak. Beşiktaş, Fransa ekibi Lyon ile karşılaşırken, Fenerbahçe ise İngiltere ekibi Manchester United ile mücadele edecek. 22.00'de başlayacak maçların muhtemel ilk 11'leri haberimizde.

Abone ol
  • Dün oynanan maçta Galatasaray'ın Elfsborg'u 4-3 mağlup etmesinin ardından gözler Avrupa Ligi'ndeki diğer temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Beşiktaş'a çevrildi.
  • Temsilcilerimizin maçlarından detaylar ve muhtemel ilk 11'ler.

BEŞİKTAŞ LYON DEPLASMANINDA

  • Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Fransa temsilcisi Olimpik Lyon'a konuk oluyor.
  • Groupama Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak ve Alman hakem Harm Osmers tarafından yönetilecek. Mücadele, TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

KALEDE KİM OLACAK?

Siyah-beyazlı takımda Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Konyaspor ile yapılan müsabakada omzundan sakatlanan Mert Günok forma giyemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Eintracht Frankfurt müsabakasında sol uyluğundan sakatlık yaşayan ve tedavisi süren Ersin Destanoğlu'nun durumu ise son kontrollerin ardından netleşecek.

Ersin'in de forma giyememesi durumunda Olimpik Lyon karşısında kaleyi Göktuğ Baytekin koruyacak. Beşiktaş'ın altyapısından yetişen 19 yaşındaki file bekçisi, oynaması halinde A takımdaki ilk maçına çıkacak.

RAKİBİN KARNESİ

  • Siyah-beyazlı ekip, Avrupa Ligi'nin ilk iki haftasında oynadığı maçlarda henüz puanla tanışamadı. Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a 4-0, evinde ise Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup oldu.
  • Öte yandan, Olimpik Lyon, organizasyonda oynadığı iki karşılaşmada toplamda 6 puan toplayarak dikkat çekti. Fransa temsilcisi, Olympiakos'u 2-0, Rangers'ı ise 4-1'lik skorlarla mağlup etti.

MUHTEMEL 11'LER

Lyon: Lucas Perri, Niles, Clinton Mata, Caleta-Car, Tagliafico, Veretout, Caqueret, Tolisso, Cherki, Fofana, Lacazette.

BEŞİKTAŞ: Ersin(Göktuğ Baytekin), Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku; Ndour, Gedson Fernandes; Rafa Silva, Muci, Semih Kılıçsoy; Immobile.

UNITED KADIKÖY'DE

  • Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında İngiltere'nin köklü takımlarından Manchester United'ı konuk edecek.
  • Ülker Stadı'nda gerçekleşecek olan karşılaşma, Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan Clement Turpin tarafından yönetilecek. Turpin'in yardımcıları Nicolas Danos ve Benjamin Pages olurken, Jeremy Stinat dördüncü hakem olarak görev alacak.
  • Müsabaka, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

OSAYI CEZASINI TAMAMLADI

  • Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra Cengiz Ünder de sakatlığı sebebiyle takımını yalnız bırakacak.
  • Levent Mercan'la birlikte UEFA'ya verilen listede isimleri yer almayan Oğuz Aydın, Filip Kostic ve Bartuğ Elmaz da yarınki maçta forma giyemeyecek.
  • Union Saint-Gilloise karşısında gördüğü kırmızı kart sebebiyle Twente deplasmanında oynayamayan Bright Osayi-Samuel ise karşılaşmada forma giyebilecek.

RAKİBİN KARNESİ

  • Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ne 2-1'lik Union Saint-Gilloise galibiyetiyle başladı. Ancak, ikinci maçında Twente deplasmanında 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrıldı ve bu sonuçla 4 puanla 13. sırada yer alıyor.
  • Manchester United ise sahasında Twente ile 1-1, deplasmanda ise Porto ile 3-3 berabere kalarak 2 puanla 21. sırada bulunuyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, En-Nesyri

Manchester United: Onana, Mazraoui, De Ligt, Martinez, Dalot, Ugarte, Casemiro, Garnacho, Eriksen, Rashford, Hojlund

Galatasaray evinde 4 golle kükredi Spor Galatasaray'ın rakibi Elfsborg Spor Mourinho'nun hayatı gündem oldu Spor Real Madrid'den olağanüstü geri dönüş Spor