Arda Turan'dan kara para iddialarına cevap! "Servetimin 6'da 1'i bile değil"

Yüksek faizli fon iddiasıyla DenizBank Levent Şubesi'nin eski müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılan isimlerden biri olan Arda Turan, sessizliğini bozdu. Kamuoyunda ortaya atılan kara para söylemlerine sitem eden Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" dedi.

Abone ol
  • DenizBank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'ın 'yüksek faizli fon' iddiasıyla ünlü futbolcuların arasında yer aldığı onlarca kişiyi 44 milyon dolar dolandırması olayı gündemden düşmüyor.

  • Seçil Erzan'a en çok parayı kaptıran ise eski futbolcu, Eyüpspor'la bir üst lige çıkma yolunda önemli bir mesafe kaydeden ve ligde de ilk sırada yer alan teknik direktör Arda Turan. Arda Turan'ın Seçil Erzan'a verdiği para 7 milyon 500 bin dolar.

  • Arda Turan'ın sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan kara para iddialarına sitem dolu sözler söylediği ifade edildi.

  • Oda TV'nin haberine göre Arda Turan hakkında çıkan iddialara şu sözlerle sitem etti: Ne kara parası, ben 600 maç oynadım.

  • 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil. Ben sadece DenizBank ve Şube Müdürü Seçil Erzan'a güvendim.

  • Parayı da bizzat bankada şube müdürüne teslim ettim. Bana DenizBank'ın güvencesi olduğunu söyledi. Ben fon, eurobond gibi şeylerden anlamam. İşin içinde güvenilir isimlerin olduğunu söyledi. Ben de güvendim.

  • Parayı banka içinde teslim ettim. Kameraları da kapatmış kadın. O nedenle bankanın içinde para verdiğim görüntüler yok.

Bayern Münih Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor GS Manchester United maçı şifresiz mi, hangi kanalda? Spor G.Saray gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller Spor Galatasaray-Manchester United maçının muhtemel 11'leri... Spor