Arda Güler'in sakatlık maliyeti hesaplandı! Real Madrid ne kadar ödedi?

Fenerbahçe'den Real Madrid'e 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında imza atarak tüm dünyanın dikkatini çeken Arda Güler, yeni kariyerine beklediği gibi başlayamadı. Peş peşe yaşadığı sakatlıklardan dolayı henüz eflatun-beyazlı formayı giyemeyen genç oyuncu için İspanyol basınında flaş bir haber yapıldı.

Abone ol

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e giden Arda Güler'in yüzü gülmedi. Peş peşe geçirdiği sakatlıklarla yeni formasına bir türlü kavuşamayan Güler, dünya basınında da yakından takip ediliyor.

REAL MADRİD, ARDA GÜLER'LE BAKIN NE KADAR PARA KAYBETTİ?

Menisküs sorununu atlattıktan sonra bu kez kas sakatlığı geçiren genç futbolcu için İspanyol basınında, "Real Madrid, Arda Güler'le bakın ne kadar para kaybetti?" başlıklı bir haber yer aldı.

BİR KEZ DAHA SAKATLANDI

Las Palmas karşısında kadroya alınacağı sırada yeniden sakatlanan genç futbolcunun ekim ortasına kadar sahalardan uzak kalacağı ifade ediliyor.

Arda Güler'in eflatun-beyazlılardaki haftalık maaşının 100 bin euro dolayında olduğu vurgulandı.

Temmuz başında sözleşme imzalayan yetenekli orta saha oyuncusu için aradan geçen 12 haftada kulübün ödediği rakam, 1 milyon 200 bin euro olarak gösterildi.

Sporx'te yer alan habere göre, "Arda Güler'in en geç 20 Ekim'de döneceğini kabul edersek, toplamda 15 hafta için bu miktar 1.5 milyon euroya çıkacak" hesaplaması yapıldı.

Beşiktaş'ta 2 imza birden! Milli arada operasyon Spor M.United-G.Saray maçına Slovak hakem Spor Japonya'da zafer Jorge Martin'in oldu Spor Sivasspor 5 haftadır galibiyete hasret Spor