Arda Güler'den Real Madrid'e 6 yıllık imza! Fenerbahçe KAP'a bildirdi

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Madrid'e uçtu. Genç yıldız sağlık kontrollerinin ardından kendisini İspanyol devine 6 yıllığına bağlayacak olan sözleşmeye imza attı. Başkent temsilcisi, Arda'yı yarın (7 Temmuz) basına tanıtacak. Öte yandan Fenerbahçe, Arda Güler'in transferi için Real Madrid'le 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya varıldığını duyurdu. Fenerbahçe'nin ardından Madrid de transferi açıkladı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, İspanyol devi Real Madrid'e transfer oldu.

Sarı-lacivertli takım, 18 yaşındaki milli yıldızın İspanyol devine transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Kanarya'nın ardından Real Madrid de açıklama yaptı.

İspanyol devi, Arda ile 6 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. 

Arda Güler

FENERBAHÇE KAP'A BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Arda Güler transferi için Real Madrid ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.

Profesyonel Futbolcumuz Arda Güler'in İspanyol Kulübü Real Madrid CF'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 20.000.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri Real Madrid CF tarafından ödenecektir.

Transfer bedeline ilaveten, Futbolcunun performansına bağlı olarak Real Madrid CF tarafından, Kulübümüze azami 10.000.000 Avro bonus bedeli ödenecektir.

Ayrıca, Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Real Madrid CF'in elde edeceği transfer bedelinin %20'si sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

MADRİD DE DUYURDU

Fenerbahçe'nin ardından Real Madrid de transferi açıkladı. Arda ile 6 yıllık sözleşme yapıldığı ve yarın (7 Temmuz) basına tanıtılacağı duyuruldu.

ARDA GÜLER MADRİD'E UÇTU

18 yaşındaki futbolcu, bugün Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Madrid'e hareket etti.

Sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak Arda Güler, Fenerbahçe Kulübü'nün kasasına ise ciddi anlamda katkı sunacak. Ayrıca sarı-lacivertliler genç futbolcunun bir sonraki satışından da pay alacak.

F.Bahçe Arda Güler'i unutturacak transfer peşinde! Polonyalı yıldız... Spor Sebastian Szymanski kimdir, kaç yaşında, hangi takımda oynuyor? Spor Formula 1'de 2024 yılı takvimi belli oldu Spor Swiatek ve Djokovic 3. tura yükseldi Spor