Aras Kargo'nun Hedefleri: Sultanlar Ligi'nde İlk 8 ve Avrupa Kupaları

Aras Kargo, Sultanlar Ligi'nde hedeflerini belirledi: İlk 8'e girmek ve Avrupa kupalarına katılmak.

Abone ol

Vodafone Sultanlar Ligi'nde mücadele verecek olan Aras Kargo, sezon öncesinde hedeflerini açıkladı. Başantrenör Mustafa Suphi Doğancı, takımlarının sezonu ilk 8 içinde bitirmek istediğini belirtti.

Play-Off Hedefi

Doğancı, "Play-off'a girmek istiyoruz. İlk adım olarak bunu başarabilirsek, sonrası için Avrupa kupalarına katılmak için mücadele edeceğiz." şeklinde konuştu.

Hazırlık Dönemi ve İlk Haftalar

Kupa Voley'de verimli maçlar geçirdiklerini ifade eden Doğancı, "İlk haftalarda mutlaka kendimizi göstermek isteyeceğiz. Oyuncularımız bu konuda istekli," dedi. Ayrıca, ilk kez mücadele edecekleri Sultanlar Ligi'nin zorluklarının farkında olduklarını kaydetti.

Dünyanın En İyi Ligi Olma Yolunda

Mustafa Suphi Doğancı, lig hakkında yaptığı değerlendirmede, "Bu yıl, bence dünyanın en iyi ligi olabiliriz. İzmir, ligde daha fazla yer alacak," yorumunda bulundu. Taraftarların maça ilgi göstermesi için de bilet satışlarının başladığını ve insanların maça dair heyecanını dile getirdi.

Vodafone Sultanlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek İzmir takımı Aras Kargo, TVF Atatürk Voleybol Vestel Spor Kompleksi’nde antrenmanlarını sürdürüyor.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı Spor İsrail'in futboldan men edilmesi için çağrı Spor Van Bronckhorst taraftara sitem etti Spor Jose Mourinho'nun hayal kırıklığı Spor