Ara transfer ne zaman sona eriyor? 2023-2024 TFF ara transfer tarihleri

Futbolda ara transfer sona ermek üzere. Süper lig başta olmak üzere takımlardan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier transferini bildirdi. Peki, ara transfer ne zaman sona eriyor?

Abone ol

Futbolda ara transfer dönemi devam ediyor. Son gününe doğru transfer haberleri yoğunlaştı. Galatasaray, Sacha Boey'i rekor ücretle Bayern Münih'e sattı. Fenerbahçe, Bonucci, Kruniç, Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattı. Peki, ara transfer ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı? 

ARA TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Ara transfer olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

SÜPER LİG NE ZAMAN SONA ERİYOR?

2023-2024 Süper Lig sezonu, 11 Ağustos 2023'te başladı. Gecikme, erteleme olmaması durumunda TFF Süper Lig fikstürüne göre sezon, 19 Mayıs 2024'te sona erecek.

Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Galatasaray'dan hakem kararlarına tepki Spor Galatasaray şampiyonluk yarışını bırakmadı Spor Galatasaray iki transferi TFF'ye bildirdi Spor