Attığı golün ardından İsrail propagandası yapan Jehezkel, gözaltına alındı

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel, Trabzonspor maçının 68. dakikasında skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. Yehezkel, gol sevincinde 7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek İsrail propagandası yaptı. Kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu, başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Abone ol
  • Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra skandal bir mesaj gönderdi.
  • Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi.

GÖZALTINA ALINDI

  • İsrailli futbolcu, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un duyurduğu adli soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

TEPKİLERE NEDEN OLDU

  • O gol sevinci tepkilere neden oldu. TFF, Antalyaspor'un kadro dışı kararını desteklerken, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Nefretin kölesi…" ifadelerini kullandı.

KADRO DIŞI KALDI

  • Antalyaspor kulübü, Jehezkel'in kadro dışı kaldığını şu ifadelerle duyurdu:
Kamuoyuna Duyuru! Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68'inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel'in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir. Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir. Saygılarımızla
Trabzonspor aylar sonra kayıp Spor Nefes kesen maç F.Bahçe Beko'nun Spor Galatasaray Ankara'da kazanmayı bildi Spor Montella Samsunspor Futbol Akademisi'ni gezdi Spor