Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Antalya FB maçı canlı yayını - muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, bu hafta Antalyaspor'un konuğu olacak. 24. haftaya sarı lacivertliler, 60 puanla girdi. Şu an ligde 2. sırada yer alıyor. Antalyaspor ise 34 puanla 6. sırada. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Antalyaspor FB maçı canlı yayını ve muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

Süper Ligin 24. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Fenerbahçe'de sakatlığı süren Fred, Antalyaspor karşısında forma giyemeyecek. Ara transfer Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü katan Fenerbahçe, Antalya deplasmanında üç puan peşinde. Peki, Antalyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor'la karşılaşacak. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda 3 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK

Sarı-lacivertli takımda Bitexen Antalyaspor mücadelesi öncesinde eksik iki oyuncu bulunuyor. Sakatlığı süren Fred'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası'nda Nijerya forması giyen Bright Osayi-Samuel bu maçta takımlarını yalnız bırakacak.

MKE Ankaragücü karşılaşması öncesinde grip olan ve kadroda yer almayan kaleci İrfan Can Eğribayat, hazır olması durumunda Antalya kafilesinde yer alacak.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ OYNAYACAK MI?

Altınordu altyapısından yetişip Avrupa'ya transfer olan Çağlar Söyüncü, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda kariyerinde ilk kez Süper Lig mücadelesinde forma giyecek.

27 yaşındaki futbolcu daha önce Almanya Bundesliga, İngiltere Premier Lig ve İsparya LaLiga'da forma giydi.

İKİ TAKIM 56. KEZ KARŞI KARŞIYA GELECEK

İki ekibin bugüne kadar karşılaştığı 55 lig mücadelesinde Fenerbahçe 36 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 11 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Antalyaspor 8 kez Fenerbahçe'den 3 puan almayı başardı.

ANTALYASPOR - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Antalyaspor: Leite, Erdoğan, Veysel, Bahadır, Güray, Larsson Kaluzinski, Safuri, Saric, Bytyqi, A.Buksa.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Djiku, Ferdi, Krunic, İsmail, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Galatasaray'dan hakem kararlarına tepki Spor Galatasaray şampiyonluk yarışını bırakmadı Spor Galatasaray iki transferi TFF'ye bildirdi Spor G.Saray iki transferi TFF'ye bildirdi Spor