Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig 33. haftasında Antalyaspor'un konuğu olacak. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ikinci devredeki başarı futbolu ile göz dolduruyor. Siyah beyazlılar, geçen hafta Galatasaray'ı yenerek aradaki puan farkını beşe düşürdü. Peki, Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler ve maça dair detaylar...

Abone ol

Süper Lig 33. haftası Antalyaspor Beşiktaş maçı ile başlayacak. Beşiktaş, yakaladığı seriyi sürdürmek ve zirveden uzaklaşmamak istiyor. Zorlu mücadele öncesinde Şenol Güneş'in çıkaracağı ilk 11, Antalyaspor Beşiktaş maçı başlama saati ve canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Antalyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ANTALYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş, kozlarını Antalya Stadı'nda paylaşacak. Mete Kalkavan'ın yöneteceği maçın başlama saati 19.00. Antalyaspor Beşiktaş maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA 2 OYUNCUNUN DURUMU BELİRSİZ

Beşiktaş'ta derbi maç sonrası tedavilerine başlanan Omar Colley ve Salih Uçan'ın yarınki maç öncesi durumu belirsizliğini koruyor.

Derbide sakat sakat mücadele eden Colley ile Salih Uçan'ın durumuna bugün yapılacak son antrenmanın ardından karar verilecek. Sağlık kurulunun yapacağı değerlendirme sonrası teknik direktör Şenol Güneş, iki oyuncuyu Antalya'ya götürüp götürmeyeceğine karar verecek.

ANTALYASPOR'DA 2 OYUNCU FORMA GİYEMECEK

Ev sahibi takımda Mustafa Erdilman ve Fedor Kudryashov bu maçta forma giyemeyecek. Fedor Kudryashov'ın sakatlığı sürüyor.

SARI KART CEZA SINIRINDA BİR OYUNCU

Siyah-beyazlı ekipte Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Sezonun geride kalan bölümündeki Bitexen Giresunspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında sarı kart gören golcü oyuncu, Antalyaspor karşılaşmasında da kart görmesi halinde Adana Demirspor ile oynanacak mücadelede görev yapamayacak.

MUHTEMEL 11'LER:

Antalyaspor: Leite, Floranus, Bünyamin, Ömer, Veysel, Erdal, Fernando, Fredy, Doğukan, Wright, Larsson

Beşiktaş: Mert, Onur, Welinton, Saiss, Masuaku, Gedson, Amir, Maxim, Cenk, Redmond, Aboubakar

Kadro dışı kalan Messi'den şaşırtan açıklama Spor İrfan Can Kahveci'nin cezası onandı! Spor Karim Benzema için Suudi Arabistan iddiası Spor UÇK Beşiktaş'ı haklı bulmuştu! Kayseri Onur için Tahkim'e başvurdu! Spor