Antalya'da Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu Düzenlenecek

Uluslararası Kano Federasyonu Genel Kurulu, Antalya'da 7-8 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Alper Cavit Kabakçı, yönetim kuruluna aday.

Abone ol

Uluslararası Kano Federasyonu (ICF) Genel Kurulu, Türkiye'nin Antalya şehrinde gerçekleşecek. Bu önemli organizasyon, 7-8 Kasım tarihlerinde kano dünyasının önemli isimlerini buluşturacak.

Öne Çıkan İsimler ve Seçimler

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, ICF Yönetim Kurulu üyeliğine aday olduğunu duyurdu. Seçimlerde Alman Thomas Konietzko, başkanlık için tek aday olarak karşımıza çıkıyor.

Önemli Katılımcılar

ICF Genel Kurulu'na Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Uğur Erdener de katılacak. Bu isimlerin varlığı, organizasyonun önemini bir kez daha vurguluyor.

Alper Cavit Kabakçı'dan Açıklama

Alper Cavit Kabakçı, "Ülkemizde böyle bir organizasyonu yapmanın heyecanı içerisindeyiz. Ben de ICF'nin 'treasurer' pozisyonuna adayım. Ülkemiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." dedi.

Uzundere'nin Sarp Dağlarında Yamaç Paraşütü Antrenmanı Spor Beşiktaş'a deplasman yasağı Spor Benfica Kerem ve Orkun'la farklı kazandı Spor Temsilcilerimiz ikinci Avrupa randevusunda Spor