Şampiyonluk maçı: Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak?

Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Ligin bitmesine üç hafta kaldı ve Galatasaray, Ankaragücü'ne konuk olacak. Sarı kırmızılılar, maçı kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Aynı saatte başlayacak maçlar öncesinde nefesler tutuldu. Peki, Ankaragücü Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Ankaragücü GS maçı canlı yayın bilgisi, muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

Galatasaray, bu akşam Ankara'da 23. şampiyonluk için mücadele edecek. Sarı kırmızılı takım, ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi için kazanması gerekiyor. Beraberlik veya yenilgi durumunda ise gözler Fenerbahçe Antalyaspor maçından çıkacak sonuçta olacak. Peki, Ankaragücü Galatasaray maçı saat kaçta başlayacak? İşte Ankaragücü GS maçı detayları...

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankaragücü-Galatasaray maçı Bu akşam Eryaman Stadı'nda oynanacak. Volkan Bayarslan'ın yöneteceği karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Ankaragücü-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

ÜÇ SEZON ARADAN SONRA ŞAMPİYON OLACAK

 Galatasaray, şampiyon olması halinde üç sezon aradan sonra bu başarıya ulaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, Medipol Başakşehir'in şampiyon olduğu 2019-2020 sezonunda 6'ncı, Beşiktaş'ın kupayı kazandığı 2020-2021 sezonunda averajla 2'nci, Trabzonspor'un ipi göğüslediği 2021-2022 sezonunda da 13. olmuştu.

23. ŞAMPİYONLUK ÇOK YAKIN

 Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu elde etmeye çok yakın.

Ligin geride kalan 64 sezonunda 22 kez bu başarıyı tekrarlayarak rekoru elinde bulunduran ve formasında 4 yıldız taşıma hakkına sahip tek takım olan Galatasaray, MKE Ankaragücü maçında 23. şampiyonluk için mücadele edecek.

Galatasaray, sezonu zirvede bitirmesi durumunda, 19 şampiyonlukla en yakın rakibi konumundaki Fenerbahçe ile arasındaki farkı da 4'e yükseltmiş olacak.

GALATASARAY'DA 1 EKSİK

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan Nicolo Zaniolo, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca maç öncesinde 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaraylı futbolcular Mauro Icardi, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira, Milot Rashica ve Fredrik Midtsjö, yarın kart görmeleri durumunda ligin 37. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Ankaragücü: Gökhan, Malcuit, Arda, Atakan, Kitsiou, Djokanovic, Diack, Hanousek, Emre Kılınç, Beridze, Sowe

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Fenerbahçe Antalyaspor maçı saat kaçta başlıyor? Spor Ahmet Nur Çebi'den TFF Başkanlığı açıklaması Spor Beşiktaş'ın Faslı yıldızına İngiliz ekibi talip oldu Spor Avrupa Ligi finali maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor