Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Basketbol Süper Liginde Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka 3. kez karşılaşacak. Play Off finali serisinde Anadolu Efes 2-0 önde. Anadolu Efes, bu maçı da kazanması halinde 16. şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz kanalda mı yayınlanacak?

Abone ol

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde play off finali serisi devam ediyor. Finalde Anadolu Efes ile Pınar Karşıya 3. kez karşılaşacak. 15 şampiyonluk ile basketbol lig tarihinden en faz şampiyon olan Anadolu Efes, bu akşamki maçı kazanması halinde 16. şampiyonluğunu ilan edecek. Basketbolseverler, Anadolu Efes Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi merak ediyor.

ANADOLU EFES - PINAR KARŞIYAKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final üçüncü maçında Pınar Karşıyaka, Anadolu Efes'i konuk edecek. 17 Haziran 2023, Cumartesi günü Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 18:00’de başlayacak ve beIN Sports 5 ile beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

EN FAZLA ŞAMPİYONLUK ANADOLU EFES'TE

Anadolu Efes, ligde 15 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım unvanına sahip. Onu 10 şampiyonlukla Fenerbahçe Beko takip ediyor. Galatasaray 5 kez şampiyon olurken Beşiktaş'ın ise 2 şampiyonluğu var.

141. RANDEVU

Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka arasında bugüne kadar oynanan 140 karşılaşmada takımımız 102 galibiyet, 37 mağlubiyet ve bir beraberlik elde etti.

İki ekip arasında Türkiye Ligi’nde oynanan 124 karşılaşmada Anadolu Efes 88 galibiyet, 35 mağlubiyet ve bir beraberlik aldı.

Edin Dzeko'da işlem tamam Spor Ermenistan kazandı, Türkiye lider oldu Spor Öldük öldük dirildik! Kritik maçta 3 puan bizim Spor İşte yeni görevi Spor