Anadolu Efes Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes, THY Avrupa Liginin 30. haftasında Olympiakos'u konuk ediyor. Anadolu Efes, ligde 14. sırada, rakibi Olympiakos ise 5. sırada yer alıyor. Peki, Anadolu Efes Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta maçında Anadolu Efes'in konuğu Yunanistan’ın Olympiacos takımı. İki takımın Avrupa Kupalarındaki 53. maçı Anadolu Efes için kritik önem taşıyor. Peki, Anadolu Efes Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

ANADOLU EFES OLYMPIAKOS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Anadolu Efes, Euroleague 30. hafta maçında 19 Mart 2024, Salı günü Yunanistan’ın Olympiakos takımını konuk ediyoruz. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:30’da başlayacak ve S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İKİ TAKIM 53. KEZ KARŞI KARŞIYA

Anadolu Efes ile Olympiakos, Avrupa kupalarında bugüne kadar 52 kez karşılaşırken, takımımız 25 galibiyet ve 27 mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında oynanan dört maçta Anadolu Efes bir galibiyet ve üç mağlubiyet elde etti. Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 48 karşılaşmada Anadolu Efes'in 24 galibiyet ve 24 mağlubiyeti var.

Ligin ilk yarısında iki ekip arasında Atina’da oynanan karşılaşmayı Olympiakos 75-57 kazanmıştı.

AVRUPA'DA 831. RANDEVU

Anadolu Efes, Olympiakos müsabakayla Avrupa'daki 831. maçını oynayacak.

Tarihinde Avrupa'da çıktığı 830 maçta 467 galibiyet alan lacivert-beyazlı takım, 363 yenilgi yaşadı.

Anadolu Efes, 2001-2002 sezonundan bu yana mücadele ettiği THY Avrupa Ligi'nde ise 583. kez sahne alacak. Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda çıktığı 582 mücadelenin 310'unu kazanan lacivert-beyazlılar, 272'sinden ise mağlubiyetle ayrıldı.

İki takım arasında oynanan son 10 maçta Anadolu Efes'in 7 galibiyeti bulunuyor.

Gasly FC Versailles'a ortak oldu Spor Egemen'den ilk açıklama! "Kayıtsız kalamazdım" Spor "Yabancı hoca olsa heykelini dikerler" Spor Trisome Oyunları Antalya'da başlıyor Spor