Ana Maria Markovic kimdir, kaç yaşında? Dünyanın en güzel futbolcusu Ana Maria Markovic'in hayatı

Ana Maria Markovic, dünyanın en güzel futbolcusu olarak gösteriliyor. Instagram paylaşımları ile dikkat çeken Markovic'in 1,5 milyon takipçisi var. Peki, Ana Maria Markovic kimdir, kaç yaşında, nereli?

Abone ol

Dünyanın en güzel futbolcusu lakabı ile dikkatleri üzerine çeken Ana Maria Markovic, 23 yaşında. Genç futbolcunun 1,5 milyon takipçili Instagram hesabından paylaşımları yoğun ilgi görüyor. İşte merak edilen Ana Maria Markovic hakkındaki bilgiler...

ANA MARIA MARKOVIC KİMDİR?

Ana Maria Markovic, 9 Kasım 1999'da doğdu. İsviçre Kadınlar Süper Ligi kulübü Grasshopper ve Hırvatistan milli takımında forvet olarak oynayan Hırvat bir futbolcu.

Marković, Split'ten gelen anne tarafından Hırvat kökenlidir . Marković, Split'te doğdu ve 12 yaşında ailesiyle birlikte Zürih'te büyüyerek İsviçre'ye taşındı.

14 yaşındaki Marković, İsviçre'de futbol oynamaya başladı; kadın futbolunun büyümesinden motive olduktan sonra oynamaya başladığını belirtti.

İsviçre'de Grasshopper için oynarken Hırvat Futbol Federasyonu'nun dikkatini çeken Marković, Hırvatistan milli takımında oynaması için çağrıldı.

Marković, Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo'yu favorisi olarak gösterdi. En sevdiği Hırvat oyuncu Luka Modrić'tir .

Dünya Kupası finali ne zaman? Spor Arjantin'in rakibi belli oluyor! Spor Arjantin ilk finalist oldu Spor Real Madrid, servet ödemeyi göze aldı Spor