Alperen Şengün Michael Jordan ve Magic Johnson'dan sonra bir ilki başardı!

Alperen Şengün NBA'de adından söz ettirmeye devam ediyor. Indiana Pacers karşısında müthiş bir performans sergileyen Şengün maçı; 30 sayı, 16 ribaunt, 5 asist ve 4 top çalmayla tamamladı. 21 yaşındaki milli yıldız bu istatistiklere, NBA'in efsaneleri Michael Jordan ve Magic Johnson'dan sonra ulaşan en genç 3. oyuncu oldu.

Abone ol

NBA'de Indiana Pacers, deplasmanda Alperen Şengün'ün formasını giydiği Hoston Rockets'ı 123-117 mağlup etti.

Bu sezon 15. kez kazanan Pacers'ta Tyrese Haliburton 33 sayı, 10 asist ve 6 ribaunt, Myles Turner 18 sayı ve 5 ribaunt, Jalen Smith 12 sayı ve 8 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu.

Rockets'ın en skorer oyuncusu, mücadeleyi 30 sayı, 7'si hücum olmak üzere 16 ribaunt, 5 asist ve 4 top çalmayla tamamlayan Alperen Şengün oldu.

21 yaşındaki milli oyuncu, bir maçta 30 sayı, 15 ribaunt, 5 asist ve 4 top çalma istatistiklerine, NBA'in efsaneleri Michael Jordan ve Magic Johnson'dan sonra ulaşan en genç 3. oyuncu oldu.

Alperen Şengün, 24 Aralık'ta oynanan New Orleans Pelicans maçında 37 sayı kaydederek kariyer rekoru kırmıştı.

Üst üste 27 yenilgi alarak rekor kırdılar! Spor Beşiktaş yönetiminde istifa Spor Liverpool kazandı zirveye yerleşti Spor F.Bahçe G.Saray ve Beşiktaş PFDK'lık Spor