Almanya'da forma giyen Derrick Köhn Galatasaray'la anlaşma yapmak için gece saatlerinde Türkiye'ye gelecek

Son Dakika: Galatasaray, Almanya'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek Derrick Köhn ile anlaşma sağladı. Futbolcunun gece saatlerinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Abone ol

Son Dakika: Galatasaray, Almanya'da forma giyen 25 yaşındaki sol bek Derrick Köhn ile anlaşma sağladı.

Futbolcunun gece saatlerinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

ANGELINO İLE YOLLAR AYRILDI

Ara transfer döneminde Angelino ile yollarını ayıran ve Kazımcan Karataş’ın performansından memnun olmayan Okan Buruk, Derrick Köhn için olumlu rapor verdi.

Sarı kırmızılı ekip, Alman futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

4 Şubat 1999 tarihinde Almanya’nın Hamburg kentinde dünyaya gelen Derrick Köhn, futbol kariyerine Bramfeld alt yapısında başladı.

2013 yılında Hamburg alt yapısına geçen Köhn, 2017 yılında Bayern Münih alt yapısına transfer oldu.

2020 yılında Hollanda ekibi Willem alt 2 takımına transfer olan Alman futbolcu, 2022 yılında 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında Hannover 96 takımına transfer oldu.


Kariyerinde çıktığı toplam 264 maçta 15 gol ve 35 asist üreten Derrick Köhn, bu sezon Hannover 96 takımı ile 21 maçta toplam 1810 dakika süre aldı. Köhn bu süre zarfına 3 gol ve 6 asist sığdırdı.

Trabzonspor Meunier'i resmen duyurdu Spor Millilerin rakibi Macaristan ve Avusturya Spor Dünya devleri Semih Kılıç için sıraya girdi Spor Gaziantep Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Spor