Ali Koç'tan bomba iddia: Galatasaray, Zaha'yı daha pahalıya aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Zaha transferinin detaylarını açıkladı. Fildişili futbolcunun transferi bitme aşamasındayken Kanarya'dan Cimbom'a kaptırılması ile ilgili konuşan Koç, "Bizim teklifimizin %50’sine alıyorlarsa bir şey diyemem, büyük başarı! Ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Wilfried Zaha'nın Galatasaray'a transfer olmasının ardından ilk kez bu konu hakkında konuştu. Zaha'nın Kanarya'ya transfer olamaması ve Cimbom'a transferi hakkında bomba iddialarda bulundu.

YÜZDE YÜZ YANLIŞ RAKAMLAR

Volkan Demir'in haberine göre Ali Koç şu ifadelere yer verdi: 

“Zaha için rakam 9 M €’ya kadar geldi, ondan sonra biz masadan kalktık. Rakip takım transfer yaptı. Açıkladığı rakamlar %100 yanlış rakamlar! Bunu adım gibi söyleyebilirim. Çünkü bizde de evrak var! Bizim teklifimizin %50’sine alıyorlarsa bir şey diyemem, büyük başarı! Ama öyle bir şey olmadığını gayet iyi biliyorum. Başka transferlerde de bunu biliyorum. Nereye sıkıştırıyorlar, bunu nasıl organize ediyorlar bilmiyorum!”

 

GALATASARAY'IN AÇIKLADIĞI RAKAMLAR

Galatasaray, Fildişili futbolcu için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya net 2.330.000 Euro tutarında imza ücreti ve her bir futbol sezonu için net 4.350.000 Euro sezonluk ücret ödenecektir" bilgisini vermişti.

LeBron James'in oğlu için bomba iddia Spor Bayern Münih Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Fenerbahçe'den kadroda iki değişiklik Spor Umut Meraş'ın kaza anı kamerada Spor