Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a çarpıcı Mourinho sözler! "Bir laf vardır 'at yalanı' gerisini neyse..."

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, başkan adayları Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında polemik konusu oldu. Yıldırım, "Benim sayemde Mourinho'yu getirdiler" derken, Koç ise eski başkana, "Bir laf vardır 'at yalanı' gerisini neyse..." diyerek cevap verdi.

Abone ol

Dünyaca ünlü hoca Jose Mourinho sarı-lacivertli ekibe imza attı.

Statta coşkulu bir törenle karşılanan Portekizli teknik adam camiada büyük heyecan yaratırken, baz polemikleri de beraberinde getirdi.

Başkan adaylığını açıkladığı gün Mourinho'yu getireceğini ifade eden Aziz Yıldırım, 61 yaşındaki futbol adamının Fenerbahçe'ye transferinin kendisi sayesinde olduğunu söyledi.

Yıldırım, "Ben bu hamleyi yapmasam Jose Mourinho demeseydim İsmail Kartal ile devam edeceklerdi. Ancak hayırlı oldu. İyi oldu. Bazı şeyler de yapılabiliyormuş. Bizim derdimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını, başarılı olmasını istiyoruz." dedi.

Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine ise Ali Koç'tan çarpıcı bir cevap geldi.

Sert bir dille konuşan Koç, "Yok efendim o olmasaymış bu olmasaymış Türkiye'ye gelemezmiş... Eminim kendisi basın toplantısında süreci anlatır. Kimle ne zaman konuşmuş! 2 ayrı takım söz konusu burada. Suudi Arabistan'dan ilgi var. Kimle ne zaman ne konuşmuş, nasıl konuşmuş, nasıl karar vermiş bunları anlatacaktır. Benim ağzımdan çıkmasına gerek yok. Ama biz hiçbir şeyi; anlaşmadan, o imzalar atılmadan, transfer ettik demeyiz. Demedik, demeyiz... Bir laf vardır 'at yalanı' gerisini neyse..." ifadelerini kullandı.

6. galibiyeti aldılar Spor Beşiktaş'a veda etti Spor İlk finalist Anadolu Efes Spor Ligin yeni ekibi Mourinho'ya meydan okudu Spor