Ali Koç Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği fotoğraf üzerinden ti'ye alındı! 2 saniye bakınca kaybediyorsun

Türkiye'nin en çok takip edilen spor ve siyaset alanlarında gündemden düşmeyen ikilisi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Kemal Kılıçdaroğlu, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla yeniden gündem oldu. Girdikleri bütün yarışları kaybeden Ali Koç ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte verdiği poz, "2 saniye bakınca kaybediyorsun" ifadeleriyle ti'ye alındı.

Abone ol

Türkiye'de son döneminin en çok takip edilen iki alanı hiç tartışmasız siyaset ve spor oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin ardından gözler Süper Lig şampiyonluğuna çevrildi.

KILIÇDAROĞLU VE ALİ KOÇ KAYBETTİ

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren Kemal Kılıçdaroğlu kaybederken, muhalifliğiyle bilinen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Süper Lig'de bir kez daha şampiyonluğu kaçırdı.

Daha önce birlikte poz vererek "Adalete Fener Yak" sloganıyla siyasi mesaj veren Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Koç'un 2 gün arayla kaybeden olması gündem oldu.

2 SANİYE BAKINCA KAYBEDİYORSUNUZ

Takımı Fenerbahçe'den çok siyasi muhalefet yapması ve 5 yılda şampiyonluk yaşayamamasıyla eleştirilen Ali Koç bir kez daha istifaya davet edildi.

Sporseverler bununla da kalmadı ve Ali Koç'u Kemal Kılıçdaroğlu çektirdiği fotoğraf üzerinden ti'ye aldı.

Ali Koç ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun birlikte çektirdiği poz "Fotoğrafa 2 saniye bakınca kaybediyorsunuz" dedirtti.

4. yıldız yine yüklenemedi! G.Saray 5. yıldıza koşuyor... Spor Ali Koç ikinci tura çıktı! Yine Galatasaray şampiyonluğu... Spor Galatasaray'dan "Mayıslar bizimdir" paylaşımı! Spor Mustafa Denizli'den sonra ilki başardı! Okan Buruk tarihe geçti Spor