Ali Koç ikinci tura çıktı! Yine Galatasaray şampiyonluğu...

SON DAKİKA... Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda Galatasaray mutlu son ulaşan takım oldu. Ezeli rakiplerini geride bırakan sarı-kırmızılı ekip, 23. kez mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe başkanlığında daha önce; Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor şampiyonluğu gören Ali Koç, bir Galatasaray şampiyonluğuna daha şahitlik etti.

Abone ol

SON DAKİKA FENERBAHÇE HABERLERİ... Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü yenen Galatasaray, ligi zirvede bitirmeyi garantiledi ve tarihinin 23. şampiyonluğunu ilan etti.

Okan Buruk'un öğrencileri, tüm sezon kıyasıya yarıştığı ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı geride bırakarak mutlu sona ulaştı.



Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise bir kez daha rakibinin şampiyonluğuna tanıklık etti.

Göreve geldiği 2018 yılından bu yana tam 5 sezondur Fenerbahçe Başkanı olan Ali Koç, daha önce; Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor'a şampiyonluk kaptırmıştı.



Ali Koç başkan olduğundan beri; 2018-19'da Galatasaray, 2019-20'de Başakşehir, 2020-21'de Beşiktaş, 2021-22'de Trabzonspor ve 2022-23'te ise yeniden Galatasaray ipi göğüsledi.

Galatasaray'dan "Mayıslar bizimdir" paylaşımı! Spor Mustafa Denizli'den sonra ilki başardı! Okan Buruk tarihe geçti Spor SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray'ın şampiyonluğunu tebrik etti Spor Milyonlara 'Aşkın Olayım' söyleten adam! Yılın futbolcusu Icardi Spor