Alex de Souza Avai'nin yeni teknik direktörü oldu

Sao Paulo ile yollarını ayıran Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, Brezilya Serie B ekiplerinden Avai'nin yeni teknik direktörü oldu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin unutulmaz isimlerinden Alex de Souza, 2021'in nisan ayından beri Brezilya kulübü Sao Paulo'nun 20 yaş altı takımını çalıştırıyordu. Geçtiğimiz günlerde Sao Paulo ile yolları ayrılan Alex, Serie B ekibi Avai'nin yeni teknik direktörü oldu.

Brezilya Serie B ekibi Avai ile sözleşme imzalayan Alex de Souza basın toplantısında yeni takımının 10 numaralı forması ile poz verdi. Avai Başkanı Julio Cesar Heerd "Kalitesine ve mükemmellik arayışına inandık. Bu amaçla Alex de Souza ile anlaştık." ifadelerini kullandı. 

FENERBAHÇE TARİHİNE GEÇTİ

Fenerbahçe'de 9. sezon 340 maçta forma giyen ve toplam 170 gol kaydeden Alex Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen yabancı futbolcu unvanı kazandı. Brezilyalı oyuncu lig tarihinde 100 gol barajını geçen ilk yabancı futbolcu oldu ve Fenerbahçe'nin lig tarihindeki 3 bininci golünü de kaydederek tarihe geçti.

G.Saray'a Yunus Akgün şoku! Spor Suriye Milli Takımı'nda oynayan Türk: Şam'da hayat çok lüks Spor Jorge Jesus altyapıda maden buldu! Spor Cristiano Ronaldo transfer iddialarına yanıt verdi Spor