Alanyaspor- Trabzonspor'u 5-0 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Corendon Alanyaspor ile Trabzonspor, Alanya'da karşılaştı. Bordo mavililer, büyük bir şok yaşayarak sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.

Abone ol

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, Alanya deplasmanından 5-0 yenik ayrıldı. Bu sonuç, haftanın en çok konuşulacak maçların arasına girdi ve Trabzonspor büyük bir şok yaşadı.

ALANYA İÇİN İLK
Alanyaspor, Süper Lig tarihinde ilk kez Trabzonspor'a bir maçta 5 gol attı.

Alanyaspor'a galibiyeti getiren golleri Efecan Karaca, Ahmed Hassan (2), Eduardo ve Yusuf Özdemir attı. Alanyaspor'un 5 isabetli şutta 5 gol bulması ise dikkat çekti. Trabzonspor, bu sezon ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasının ilk yarısında üç gol yedi.

Trabzonspor, 5-0'lık yenilginin ardından 29 puanla 6. sırada kaldı ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkı 10 oldu. Alanyaspor ise 24 puanla 8. sıraya çıktı.

Futbolu bıraktığını açıkladı Spor Wout Weghorst ayrılacak mı? Beşiktaş açıkladı Spor Kulüp televizyonlarında derbi heyecanı yaşandı! İşte o anlar... Spor Alanyaspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Spor