Ahmet Nur Çebi'den istifa iddialarına cevap! "İşimin başındayım"

Son dönemde görevi bırakacağına dair iddialara açıklık getiren Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "İşimin başındayım" dedi. Çebi, "Birilerinin sözleriyle görevi bırakmam, sonuna kadar buradayım. Kongre git derse giderim, onlara saygım sonsuz" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında son dönemde gündeme gelen istifa haberlerine dair açıklamalarda bulundu.

"İşimin başındayım. Sonuna kadar buradayım, kongrede bana git denilene kadar buradayım" diyen Çebi, görevine devam edeceğini ifade etti.

Çebi'nin açıklamaları şöyle:

Ben işimin başındayım. Herkes Covid döneminde evinde otururken ben 4 kez Covid geçirdim. Helal olsun, kellemi de veririm. Ama bu hırsızlara pabuç bırakmayacağım.

Son zamanlarda Beşiktaş ve benim üzerimde oluşturulmaya çalışılan yapay bir baskı var. Bunun üzerine bazı şeyleri açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Bu toplantıyı birkaç hafta sonra sponsorluk anlaşmalarıyla yapmak istiyordum ama biraz öne almak durumunda kaldım.

Kongre bana git diyene kadar buradayım. Benim taraftarlarla aramda da sorun yok. Ben kongreye hesap veririm. Oraya saygım sonsuz.

25 milyon euro'luk maç! G.Saray Devler Ligi kapısında Spor Novak Djokovic ABD Açık'ta rahat turladı Spor Filenin Efeleri İsrail'de parkeye çıkıyor Spor Filenin Sultanları çeyrek finalde Polonya karşısında Spor