Ahmet Çakar ile Acun Ilıcalı canlı yayında fena kapıştı: Kusura bakmayın yemezler!

Fenerbahçe'nin Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın konuk olduğu televizyon programına Ahmet Çakar ile arasında çıkan tartışma damgasını vurdu. İkilinin arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol
  • Yeni sezona ilk olarak teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getirerek dev bir hamle ile başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nden elenip, Süper Lig'e de kötü başlayınca Sarı-Lacivertli camiada tartışmalar da beraberinde başlamıştı.
  • Beyaz TV'de canlı yayın konuğu olan Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamalarla dikkat çekerken, canlı yayına Ilıcalı'nın Ahmet Çakar ile aralarındaki tartışma damgasını vurdu.
  • Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara değinen Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un taraftarına sahip çıkmak için attığı adımın yerinde olduğunu belirtti.
  • Ilıcalı, İzmir’de yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu belirtti ve Ali Koç’un taraftarına sahip çıkma refleksinin bir başkana yakışan hareket olduğunu ifade etti. Ilıcalı, “Ali Koç, duyduğu an tepki verdi. Taraftarlar dışarıda kaldı, yaralananlar oldu. Böyle bir durumda, başkanın oraya gitmesi gayet normaldi. Ali Koç’un yaptığı hareket, tıpkı acil bir durumda kırmızı ışıkta geçen bir araba gibi; öncelik, insandır.” diyerek Koç’un hareketine sahip çıktı.
  • İşte o gergin anlarda yaşananlar:
  • Acun Ilıcalı: “Bize kurulan tuzak var! 'Fenerbahçe yüzünden oldu. Ali Koç yüzünden oldu' deniyor. Onları bir geçelim!”
  • Ahmet Çakar: “Ali Koç’un saha içinden girmesi yanlış. Oradan gidersen bir şeyler olacağı belliydi.”
  • Acun Ilıcalı: “Nereden gidecekti?”
  • Ahmet Çakar: “Dışarıdan çıkacaktı.”
  • Acun Ilıcalı: “Yapma ya! Dışarıda ne olduğu belli mi? Ya dışarıda bıçaklansa. O zaman da statta güvenliği olan yerden çıktı, dışardan gitti diyecektiniz!"
  • Acun Ilıcalı: “Bu holiganizim sonrasında suçlu olan taraf biz olacaksak kusura bakmayın yemezler!”
  • Acun Ilıcalı: "Soldan yardıran biri var. Yatıra kaldıra gidiyor, gördün mü? Yıldızlar gelecek dediğimizde herhalde Mbappe beklemiyordu kimse. Bizim en büyük yıldız transferimiz Mourinho'dur”
  • Acun Ilıcalı: "Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncuları yarın satsak, 100 milyon euro para toplarız ve bu kadroyu oluşturan isim Ali Koç."

ALİ KOÇ'A SALDIRI: "YAŞANANLAR ÜZÜCÜYDÜ"

"Futbol birçok insanın tutkusu ve mutluluk kaynağı. Futbolun içindeyim ama yeni görev aldım Fenerbahçe'de. Gönül verdiğim takımın yöneticisi oldum. Amacım Türkiye'de futbol ikliminde tansiyonun düşmesi. Futbola giriş amacım da futbolun güzelliklerinin öne çıkması. Önceliğim Fenerbahçe. Adil bir sezonda güzellikler yaşamak istiyoruz. Hatalar olur, inşallah düzeltiriz. Yaşanan olaylar benim için üzücüydü."

"NEREDEN GİDECEKTİ?"

  • "Orada biber gazı kullanıldı. Birçok olay oldu. Başkan en fazla yol hatası yapmış. Stadı bilmiyor, içeriden nasıl gidilir bilmiyor. Stadın dışından gitse saldırıya uğrasaydı 'Sen dışarıda güvenlik dışında kaldın, bıçaklandın. Senin hatan' mı diyecektiniz? Nereden gidecekti? Adamın dışarıda üzerinden formayı aldılar ve yaktılar. Siz stat dışından gitseydiniz diyorsunuz! Yapma ya!"

"KURULAN TUZAK VAR"

"Bize kurulan tuzak var! 'Fenerbahçe yüzünden oldu. Ali Koç yüzünden oldu' deniyor. Onları bir geçelim. Saldırıya uğradık, devamında saldıran şahıs normal şekilde hayatına devam ediyor. Neden ev hapsinde? Göztepe yönetimine sesleniyorum, siz demeçlerinizde bizi hedef göstermeye kalkarsanız, bu tip insanların arkasında durmaya kalkar ve emniyeti de yanınıza çekmeye çalışırsanız, bu tip şeyler yarın öbür gün başınıza bela olur"

"NEDEN BİZ HEDEFİZ?"

"Rencide olma falan yok. Başkanımıza her yerde saldırı olabilir. ABD'de başkan adayına kurşun sıktılar. Bu tip saldırılar her zaman ve her yerde olabilir. Yarın bana da olabilir. Neden saldırılıyoruz, belli, zaten! Neden biz hedefiz! Neden biz hedefiz? Büyüklüğümüz yüzünden. Neden herkes Fenerbahçe'den nefret ediyor? Soruyorum bunu. İnsan hep kendinden güçlüye kinlenir."

YENİ PROJE AÇIKLAMASI

"Yakında bir proje ile geliyorum. Herkes Fenerbahçe'nin büyüklüğünü görecek. Orta saha alacağız. Hepimizi mutlu edecek bir şeyin peşindeyiz."
6 gollü maçta kazanan Beşiktaş Spor Wanda Nara'dan İcardi'ye gönderme! Spor Göztepe'den Ali Koç'a saldırıyla ilgili açıklama Spor Ali Koç'u iterek düşüren şahsın savunması olay oldu Spor