Abdullah Topaloğlu Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanlığına yeniden seçildi

Abdullah Topaloğlu, Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun başkanlığına tekrar seçilerek geleceğe dair umutlarını paylaştı.

Abone ol

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun olağan genel kurulunda, Abdullah Topaloğlu, başkanlık görevine yeniden seçildi. Federasyonun 6. olağan ve 7. mali genel kurul toplantısı, Ankara'da bulunan The Green Park Hotel'de gerçekleştirildi.

SEÇİM VE YENİ YÖNETİM KURULU

Seçime tek aday olarak katılan Abdullah Topaloğlu, kullanılan 189 oyun 158'ini alarak tekrar başkanlığını kazanmış oldu. Yeni yönetim kurulunda ise Alper Aytaçoğlu, Ersan Odaman, Elif Özdemir, Elif Çahlıyan, Emrah Yoğurtçu, Fuat Yıldırım, Hüseyin Ersan Topbaş, Mehmet Fatih Kalender, Metin Gazoz ve Muhammet Mustafa Bakırcı yer aldı.

UĞUR ERDENER’İN AÇILIŞ KONUŞMASI

Divan başkanlığını Turhan Menteş'in yaptığı genel kurulda, faaliyet ve denetim raporları oy çokluğuyla kabul edildi. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Uğur Erdener, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, milli okçuların uluslararası alanda Türkiye'yi başarıyla temsil ettiğini vurguladı. Erdener, "Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun hem olimpik hem de paralimpik sporcularımızın büyük başarıları ortada. Önümüzdeki organizasyonlarda bu başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum," şeklinde konuştu.

GELECEK HEDEFLERİ

Yeniden başkanlığa seçilen Topaloğlu, yapılan bu güven oylamasını boşa çıkarmamak için tüm çabalarını göstereceğini dile getirdi. 2024 yılının Türk okçuluğu bakımından önemli olduğunu ve genç sporcuların kazandığı 63 madalyadan bahsetti.

Topaloğlu, "2028 olimpiyatlarının bizim için zirve noktası olacağını düşünüyorum. İlk olarak Paris'te gençlerin başarılarını gözlemledik. Bu dört yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz ve ülkemizi gururlandıracağız," diyerek hedeflerini belirtti.

Türkiye Okçuluk Federasyonunun olağan genel kurulunda Abdullah Topaloğlu, yeniden başkanlığa seçildi. Federasyonun 6. olağan ve 7. mali genel kurul toplantısı, Ankara'daki The Green Park Hotel'de yapıldı.

Genelkurmay Başkanlığı Kupası'nda Kazanan Belli Oldu Spor Süper Lig'de korkutan anlar Spor Maç öncesi PKK bayrağı skandalı: Yunan zanlı yakalandı Gündem 4 kişiden 2'si yakalandı Gündem