Abdullah Avcı'dan Dzeko'ya flaş telefon! "Visca ile birlikte Fenerbahçe'ye geliyorum"

Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin sıradaki hedefi teknik direktör sorununu çözmek. Bosna Hersek basınından Kanarya ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Abone ol

Bosna Hersek'te yayın yapan Sport Centar'ın özel haberine göre, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı olacak.

Abdullah Avcı


Edin Dzeko transferini resmen bitiren sarı-lacivertlilerde artık gözler teknik direktör konusuna çevrildi.

AVCI'DAN DZEKO'YA TELEFON! VISCA DETAYI

Avcı'nın sarı-lacivertli yöneticiler görüştüğü hatta Edin Visca isminin de görüşmelerde geçtiği iddia edildi.

Edin Dzeko


Habere göre tecrübeli teknik direktörün Başakşehir ve Trabzonspor'da çalıştığı Visca ile Fenerbahçe'de de çalışmak istediği iddia edildi.

Benzer şekilde Dzeko'nun Bosna Hersek Milli Takımı'ndan Visca ile iyi arkadaş olduğu, aynı takımda oynamak isteyecekleri vurgulandı. Dzeko'nun da Visca'dan Fenerbahçe hakkında bilgiler aldığı ileri sürüldü.

Visca - Abdullah Avcı

YARDIMCILARI DA BELLİ

Fenerbahçe'de Abdullah Avcı ile anlaşma sağlanması halinde yardımcıları da belli oldu. Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'deki yardımcıları; Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin olacak.

Egemen Korkmaz - Abdullah Avcı
Başakşehir ile Lucas Biglia'nın yolları ayrıldı Spor Sergen Yalçın kararını verdi! Neftçi Bakü'ye gidecek mi? Spor "Galatasaray'ın en büyük hassasiyeti..." Spor "Adalet ve eşitlik Beşiktaş için..." Spor