Abdülkerim Bardakcı'nın son durumu belli oldu! Kayseri maçında oynayacak mı?

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir ile oynadığı müsabakada sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın son durumu belli oldu. Deneyimli stoper, şans verilmesi durumunda Kayserispor karşısında forma giyebilecek.

Abone ol

Süper Lig'de Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'a Abdülkerim Bardakcı'dan iyi haber geldi.

Hürriyet'in haberine göre, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Başakşehir maçında sakatlanan Abdülkerim Bardakcı'nın görev verilmesi halinde ligin 29. haftasında oynanacak Kayserispor maçında sahada olabileceği aktarıldı.

Tedavisi başarılı geçen tecrübeli stoper, Başakşehir maçının 85. dakikasında sakatlanmış ve kenara gelmişti.

Ayrıca haberde Okan Buruk'un, Kayserispor karşısında defansın göbeğinde Victor Nelsson ile Abdülkerim'e görev vereceği belirtildi.

OKAN BURUK'TAN OYUNCULARA UYARI
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı için oyuncularını uyararak tam konsantrasyon istedi.

Haberde Okan Buruk'un, ligde son 3 maçını kazanan rakiplerinin son derece formda ve moralli olduğuna dikkat çektiği belirtilerek oyuncularına, "Kendi taraftarımız önünde oynayacak olmamız büyük avantaj ama işimiz hiç kolay olmayacak. Kayserispor çok disiplinli ve mücadeleci bir takım. İyi konsantre olup elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız" ifadelerini kullandığı aktarıldı.

F.Bahçe'den Zaniolo açıklaması! Teklif yapıldı mı? Spor 28. hafta maç sonuçları ve Süper Lig son puan durumu Spor Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor Spor Ali Koç: Şampiyon olmadan görevi bırakmaya niyetim yok Spor