A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçı öncesi açıklamalarda bulundu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Portekiz maçı öncesi açıklamalar yaptı. Montella, yorgunluğu bulunan Arda Güler'le ilgili kararı yarın vereceklerini belirtti.

Abone ol
  • A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 F Grubu ikinci maçında oynanacak Portekiz maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İşte satır başları...

"RONALDO İNANILMAZ BİR OYUNCU"

  • "Ronaldo inanılmaz bir oyuncu. Bir sezonda 50 gol atabilen bir oyuncu. Böyle bir oyuncuya sahip oldukları için zor bir maç olacağını söyleyebilirim."

"KENDİ OYUNUMUZA ODAKLANACAĞIZ"

  • "Biz kendi kimliğimize, kendi oyunumuza odaklanacağız. Güçlü noktalarımızı avantaja çevirmeliyiz. Sabırlı oyunumuzu birlik beraberlik içinde göstermeliyiz. Bizim hedefimiz topa sahip olmak. Portekiz'in de öyle. Bizim topu ayağımızda tutma noktasında gelişmemiz gerekiyor."

"ARDA'NIN 11 OYNAYACAĞI KESİN DEĞİL"

  • "Arda'nın şut yüzdesi çok yüksek. Kaleyi gördüğü anda gol bekleyebiliriz. Böyle futbolcuları yönetmek benim için zor değil. Ufak bir yorgunluğu var. Yarın ilk 11 mi yoksa sonradan mı gireceğine beraber karar vereceğiz."

"DEFANSİF BİR DURUŞ..."

  • "Daha iyi bir defansif duruşa sahip olmalıyız. Bunu sağlamak da forvetlerimizden başlıyor. Defansif anlamda iyi olduktan sonra ofansif oyuncularımızın ne kadar iyi olduğunu zaten biliyoruz. Gürcistan maçında biz 22 şut attık onlar 12."

"KALİTELERİNİ KIRACAĞIZ"

  • "Her zaman dikkatli ve kompakt olmamız gerekiyor, mesafeleri en iyi şekilde ayarlamamız gerekiyor. Kendi kalitemizle onların kalitesini kırmamız gerekiyor."

Avusturya'dan ilk galibiyet Spor Portekiz'den Türkiye açıklaması Spor Filenin Sultanları'ndan erken veda Spor Ukrayna'dan geri dönüş Spor