A Milli Takım İzlanda Maçına Hazırlığını Tamamladı

A Milli Takım, İzlanda ile yapacağı sınav öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Abone ol

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, tüm hazırlıklarını tamamladı. Takım, Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde, ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman gerçekleştirdi.

Isınma ve Pas Çalışmaları

Antrenmanın başlangıcında oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışmaları yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik çalışmasına odaklandıkları bildirildi. İdman sırasında futbolcuların neşeli halleri dikkat çekti ve tüm aday kadro antrenmanda yer aldı.

TFF Yönetimi İdmanda

Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı takip etti.

Maç Bilgileri

İzlanda ile Türkiye arasındaki karşılaşma yarın TSİ 21.45'te başlayacak.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını kapalı antrenman sahası Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı.

İzlanda-Türkiye muhtemel 11'ler Spor Halil Umut Meler'e saldırı davasında 13 yıl hapis talebi Spor Runkara Uluslararası Yarı Maratonu'nda Birlikte Koşu Gündem A Milli Futbol Takımı İzlanda'ya Geldi Spor