A Milli Takım için bomba iddia! Montella ve Burak Yılmaz...

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın 2 Türk yardımcısı olacağı açıklanmıştı. İtalyan hocanın ilk yardımcısının Burak Yılmaz olacağı iddia edildi. Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ekibinde yer alan Yılmaz ile görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor.

Abone ol

Stefan Kuntz ile yollarını ayıran Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde daha önce Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella ile anlaştı.

İtalyan hoca ile 3 yıllık sözleşme yapan TFF, bir imza töreni düzenledi. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın toplantısında yaptığı açıklamada Montella'nın 2 Türk yardımcısının olacağını duyurdu.

49 yaşındaki hocanın ilk yardımcısının belli olduğu iddia edildi. Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan, köşesindeki yazısında konuya dair detaylar verirken, bu ismin Burak Yılmaz olduğunu ifade etti.

İşte Murat Özbostan'ın o yazısı...

Milli Takım için yeni dönem dün resmen başladı. Söz bitti, şimdi icraat zamanı. Önümüzde 3 maç var. Hırvatistan (deplasman), Letonya (Konya) ve Galler (deplasman). Sahadaki sonuçlar, EURO 2024 Almanya yolundaki kaderimizi tayin edecek.

Almanya vizesi alınmazsa faturası ağır olur. Bunu kenara not edelim... Montella'nın, "EURO 2024'e giderek herkese mutluluğu futbol sayesinde yaşatmak istiyorum. Aile olmalıyız" sözü toplantının en önemli ifadesidir.

Oyuncular ve eski teknik kadro arasındaki soğukluk ne yazık ki Milli Takım'ı etkiledi. Artık kimsenin mazereti kalmadı. Sahaya odaklanıp iyi sonuçlar almak ülkemiz adına en büyük görevdir. İtalyan teknik adamının mesaisine İstanbul'da devam edecek olması ve bunun sözleşmeye yazılması tebrik edilecek bir unsurdur.

MURAT ÖZBOSTAN: TÜRK İSİMLERDEN BİRİ BURAK YILMAZ

Sadece büyük takımları değil tüm ülkeyi gezmek, maç izlemek umarız lafta kalmaz. Ekibe gelecek Türk yardımcılar da iletişimi kuvvetli, adı tartışılmayacak isimlerden seçilmeli. Bunlardan birinin Burak Yılmaz olduğunu öğrendim. Görüşmeler sürüyor. Türkiye için hayırlı olsun...

Tolunay Kafkas G.Saray'a karşı kazanamıyor Spor MotoGP'de sezonun 14. yarışı Japonya'da Spor Trabzonspor Pendik karşısında moral arıyor Spor Hatayspor Sivas deplasmanında Spor