A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 yolculuğu başladı

Ay-yıldızlı takımımız, Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek EURO 2024'te mücadeleye hazır. F Grubu'nda yer alan Millilerimiz; Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaşacak. Turnuvada başarı hedefleyen takım, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yıldızlarımız kamp öncesi hazırlık amacıyla özel bir klinikte son kontrolden geçti.

Abone ol

Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, Osteosports Center'da son kontrollerini yaptırarak turnuva öncesi sağlık durumlarını gözden geçirdi. Osteosports tarafından paylaşılan videoda, kişiye özel hazırlanan egzersiz programları ve ihtiyaca yönelik manuel terapi uygulamalarının önemine vurgu yapıldı.

Osteosports tarafından paylaşılan içerikte, "Kişiye özel hazırlanan egzersiz programları ve ihtiyaca yönelik yapılan manuel terapi ile sakatlıksız bir sezon geçirmek mümkün. Milli Takım hazırlıkları da tamamlanan değerli oyuncularımız Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'e Avrupa Şampiyonasında başarılar dileriz." ifadeleri yer aldı.

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün, Osteosports Center'da tamamladıkları detaylı sağlık kontrolleri ve özel antrenman programları ile turnuvaya hazır hale geldi. İkili, profesyonel ekiplerin desteğiyle fiziksel olarak en iyi performanslarına ulaşmak için yoğun bir hazırlık süreci geçirdi.

EURO 2024 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Milli Takımımızın, EURO 2024 yolculuğunda göstereceği performans büyük bir merakla bekleniyor. Teknik direktör ve teknik ekip, oyuncuların fiziksel ve mental olarak en iyi durumda olmaları için yoğun çaba sarf ediyor. Almanya'daki şampiyonada başarıya ulaşmak için tüm ekip olarak hazır olduklarını belirten milli futbolcularımız, Türk halkının desteğiyle sahada en iyi performanslarını sergilemek istediklerini dile getirdi.

Beşiktaş'ta ibre yeniden GvB'ye döndü Spor Barış Alper'e finalist hoca talip oldu Spor Aziz Yıldırım'a meydan okudu Spor Millilerden golsüz prova Spor