A Milli Futbol Takımımızda genç isimler Semih ve Mustafa kadrodan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Semih Kılıçsoy'un sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldığını duyurdu. TFF'den yapılan açıklamada bir diğer genç isim olan Mustafa Hekimoğlu'nun ise Ümit U21 kadrosuna dahil edildiğini bildirdi.

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi maçlarında 6 Eylül’de Galler’e konuk olacak, 9 Eylül’de ise İzlanda’yı İzmir’de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu’nda ağırlayacak.

Bu iki kritik müsabaka öncesinde ise milli takımda değişiklikler yaşandı.

SEMİH VE MUSTAFA ÇIKARILDI

Tedavisi devam eden Semih Kılıçsoy'un, Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edilmesinden dolayı aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam edeceği açıklandı.

Mustafa Erhan Hekimoğlu da Ümit Milli Takımı'nın aday kadrosuna geçiş yaptı.

TFF BİLGİLENDİRME YAPTI

TFF'nin açıklaması şu şekilde:

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki mücadelesine 6 Eylül'de deplasmandaki Galler müsabakasıyla başlayacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Sol kasığındaki zorlanma şikayetiyle A Millî Takım kampına katılan Semih Kılıçsoy'un bir süredir devam eden tedavisi kapsamında yapılan muayene ve tetkikleri tamamlandı. Semih'in sakatlığının A Millî Takımımızın Galler ve İzlanda maçları süresince tam olarak iyileşmeyeceği tespit edildiğinden, oyuncumuzun aday kadrodan çıkarılarak tedavisine kulübünde devam etmesi uygun bulundu. Ayrıca, Mustafa Hekimoğlu da UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino ile karşılaşacak Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna geçiş yaptı.

 

Galatasaray'dan Casemiro bombası! Spor Trabzonspor ayrılığı resmen açıkladı! Spor Krunic'in yeni takımı açıklandı Spor Aysel Önder'den gümüş madalya! Spor