A Milli Futbol Takımı İzlanda İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor

A Milli Takım, İzlanda ile yapacağı maç için çalışmalara başladı. Montella liderliğinde idman yapıldı.

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı İzlanda maçı için hazırlık çalışmalarına start verdi.

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan duyuruda, önceki gün Karadağ ile oynanan maçta ilk 11'de yer alan oyuncuların otelde yenilenme programı gerçekleştirdiği belirtildi.

İDMANA DAİR DETAYLAR

Diğer futbolcular ise teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde çalışmalara katıldı. İdman, isınma hareketleriyle başlayarak pas, taktik ve son vuruş çalışmaları ile devam etti ve çift kaleli taktik oyunla sona erdi.

BAŞKAN VEKİLİ KAZANCI'DAN DESTEK

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı antrenmanı takip etti. Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunspor Futbol Akademisi Koordinatörü Savaş Serdar, antrenmanın sonunda Montella'ya çiçek takdim ederek İzlanda maçı için başarılar diledi. Montella, kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.

GENÇ YETENEKLERLE BULUŞMA

İdmanın sonunda Montella ve milli takım oyuncuları, Samsunspor Akademisi'nde bulunan genç futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ay-yıldızlı ekip, karşılaşma için bugün İzlanda'ya hareket edecek.

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta, deplasmanda İzlanda ile yapacağı maçın hazırlıklarına Samsunspor Futbol Akademisi Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

SMS Grup Efeler Ligi'nde 2. Hafta Mücadelesi Spor A Milli Futbol Takımı İzlanda'ya Ulaştı Spor Trabzonspor RAMS Başakşehir Maçına Hazırlanıyor Spor Kano Fest 2024: Su tutkunlarının buluşma noktası Spor