87 saat sonra enkazdan çıkan Kadir Icardi'ye mesaj yolladı! Arjantinli yıldızdan cevap geldi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde enkaz altında kalanlardan mucize kurtuluş haberleri geliyor. O isimlerden biri de 87 saat sonra göçükten kurtarılan Kadir oldu. Galatasaray taraftarı olan Kadir, enkaz altından çıktıktan sonra Icardi sevinci yaptı, Arjantinli golcüden cevap gecikmedi.

Abone ol

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6'lık depremler 10 ilde yıkıcı oldu. Arama kurtarma çalışmaları depremin 5. gününde devam ederken, mucize kurtuluşlar yaşanıyor.

O isimlerden biri de enkaz altında kalan ve 87 saat sonra çıkarılan Kadir oldu.

Galatasaray taraftarı olan Kadir, enkazdan çıkarıldıktan sonra yıldız oyuncu Mauro Icardi ile özdeşleşen gol sevincini yaptı ve Arjantinlinin imzalı formasını istediğini doktoruna iletti.

Arjantinli Icardi, bu isteğe kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Kadir'i mutlu edecek haberi paylaştı.

Icardi, Instagram paylaşımında; "Küçük Kadir umarım yakında görüşürüz böylece formanı sana hediye edebilirim ve sana kocaman sarılabilirim." yazdı.



Galatasaray'ın sponsoru Tunç Holding Başkanı Dinçer Azaphan da, genç taraftar için localarından bir koltuk hediye etmeyi teklif etti.

Ali Koç: Maçlar şifresiz yayınlansın! Spor TFF'den Süper Lig kararı Spor Trabzonspor-Basel maçı oynanacak mı? Spor G.Saray ve Zaniolo Muhammed'i unutmadı! Deprem öncesi paylaşımı... Spor